Intră în Universul Muncons

Cu peste 20 de ani de experiență în proiecte complexe privind crearea și implementarea soluțiilor de print sau informatice, Muncons deține un portofoliu relevant, dezvoltat alături de principalii săi parteneri, printre care Brother, Microsoft sau Epson. Promovăm tehnologii inovatoare, aliniate noilor concepte ale economiei circulare, de la eficiență, sustenabilitate, reducerea deșeurilor și responsabilitate față de mediu, la securitate fizică și cibernetică.

Imprimare. Suntem furnizor de servicii de imprimare, servicii de închiriere și cost de pagină și principal partener al companiei Brother la nivel regional, deservind zonele metropolitane Brașov, Covasna, Harghita și Sibiu. Orientați B2B, vindem sau închiriem echipamente de imprimare și multifuncționale medii și mari, alături de soluții complete de birotică, în configurații rentabile și performante, adaptate nevoilor fiecărei organizații. 

Etichetare. Suntem experți în servicii de etichetare și un partener sigur pentru entități specializate din diverse industrii, de la retail și depozite, la logistică și expediții. Avem soluții specializate pentru echipele care configurează rețele IT sau panouri electrice, dar și pentru departamentele responsabile de arhivare (etichetarea bibliorafturilor) sau de inventarul mijloacelor fixe.

Servicii IT. Avem un înalt standard de expertiză în consultanță și implementări IT. Configurăm servere, construim rețele și asigurăm soluții performante de securitate cibernetică. Oferim soluții și aplicații dedicate infrastructurilor critice, sistemelor de securitate sau orașelor inteligente sau soluții dezvoltate pentru mediul corporate, automatizări industriale sau firme mijlocii și mici.