Compania noastra va ofera consultanta IT, servicii de suport IT, servicii de administrare retele si intretinerea sistemelor informatice, servicii de instalare si configurare sisteme de operare si programe pentru calculatoare, laptop, server, echipamente de birotica precum imprimate, multifunctionale, copiatoare, scanner existente sau cu posibilitatea de achizitie de la noi, servicii de voce tip Voice Over IP si date, proiectare si cablare structurata a retelelor informatice, creare si administrare website de prezentare, blog / vlog cat si magazin online, optimizare site SEO si promovare si publicitate online sau offline.

Ne adresam ersoanelor fizice, PFA, II, AF, firmelor mici si mijlocii tip S.R.L., cat si companiilor mari tip S.A. , Enterprise sau Coprorate.

Angajatii nostri au experienta necesara pentru a optimiza sistemul informatic deja existent achizitii sau dezvoltare.

Oferim consultanta IT companiilor care doresc sa incheie un contract de mentenanta IT.

Pentru mai multe informatii, preturi, consultanta IT si detalii tehnice luati legatura cu unul dintre angajatii nostri prin email sau telefonic. Dateel de contact fiind la prezentarea echipei noastre.

Functionarea corecta a echipamentelor dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, asa ca printre serviciile oferite se regasesc :

PL-SQL DEVELOPER

PL / SQL Developer, un mediu integrat pentru dezvoltarea de software în mediul de date Oracle. Se axează pe dezvoltarea unităților de program PL / SQL stocate.

IMAGINI SATELITARE

Firma noastra va ofera servicii de imagini satelitare. Acestea sunt obtinute din sateliti terestri / spatiali comerciali si privati pentru cartografiere, mapare terestriala, GIS si alte obiective sau scopuri.

RETELE DE DATE

Realizarea reteli IT de date de buna calitate este o etapa important pentru a asigura stabilitatea comunicatiilor in mediul de afaceri.

SC MUNCONS SRL va ofera servicii de proiectare si executie pentru:

 • LAN (retele locale). Acest tip de retea se intinde pe arii restranse (birouri, etaje, cladiri) si ofera viteze de comunicare mari 10/100/1000 MB. Acest tip de retea asigura conectarea mai multor PC-uri intr-o retea in care pot fi partajete diverse resursele: acces la internet, imprimante, servere de aplicatii, fisiere, etc.

 • WAN (retele ce se intind pe suprafete extinse). Cel mai frecvent, acest tip de retea isi gaseste aplicabilitatea atunci cand se conecteaza sedii ale aceleiasi companii intr-o retea, de obicei pentru a facilita centralizarea informatiilor in timp real.

Ajutor! Am deja o retea dar nu funtioneaza bine!

Nici o problema ! Putem analiza reteaua existenta si apoi sa o reproiectam, sa o imbunatatim.

RETELE DE VOCE

O retea de telecomunicatii este o combinatie mai multe elemente care sunt necesare pentru a sustine servicii de voce sau de date in aplicatii locale sau la distanta.

O retea de telecomunicatii sta la baza oricarei activitati de telefonie si comunicare de voce. Retelei de voce ii revine rolul de a conecta utilizatorul  oriunde s-ar afla in lume prin intermediul cablurilor de cupru, cablurilor coaxiale si cablurilor de fibra sau prin tehnologia fara fir (wireless) precum undele radio RF (microunde) sau comunicare prin satelit.

Retelele de voce-date sunt gandite si  proiectate tinandu-se cont de standardele de calitate impuse de normele CE si de necesitatile beneficiarului. Folosim echipamente de cea mai buna calitate, servicii de instalare si montare a retelelor de voce – date in termenele stabilite. Certificam si garantam pentru lucrarile efectuate.

Printre sierviciile de voce oferite puteti regasi servicii de telefonie clasica analog – digitala, servicii de voce digitale de tip telefonie VoIP cu fir si wireless, etc.

VIRTUALIZARE SISTEME

Ce este virtualizarea serverelor si de ce am nevoie de ea?

Virtualizarea este o tehnologie care partajeaza si aloca resursele hardware ale unui server in mai multe “masini virtuale”  (VM=virtual machine). Prin virtualizare hardware-ul se transforma in software si ofera posibilitatea rularii in acelasi timp a mai multor sisteme de operare pe un singur computer.

Solutii

In ceea ce priveste virtualizarea desktop-urilor, Virtual Desktop Infrastructure (VDI) va ajuta la crearea unei infrastructuri rapide si dinamice, permitand implementarea mai rapida si mai sigura de noi capabilitati. Printre beneficiile VDI, putem aminiti:

 • Independenta locatiei statiilor
 • Management centralizat
 • Disponibilitatea si continuitatea afacerii

Virtualizarea serverelor va poate ajuta sa salvati timp, bani, spatiu si energie, prin comasarea mai multor aplicatii in mai putine servere fizice. Reducerea numarului de masini fizice aduce multe beneficii, printre acestea amintim:

 • O utilizare mai buna a serverelor existente si o economisire a finantelor investite in dezvoltarea afacerii
 • Valorificarea mai eficienta a spatiului utilizat
 • Reducerea consumului de energie electrica
 • Simplificarea mentenantei si a costului aferent (fiind fizic mai putine servere/componente hardware)
 • Imbunatatirea disponibilitatii si a fiabilitatii serviciilor
 • Asigura portabilitatea serverelor virtuale in cazul unui defect major

Virtualizarea serverelor va creste rata de utilizare, minimiza costurile si in acelasi timp ofera un grad mai mare de flexibilitate, un aspect important pentru a avea un avantaj competitiv. Virtualizarea se poate realiza in orice zona din retea, solutiile fiind diversificate si personalizate.

Dintre tehnologiile de virtualizare folosite in prezent, enumeram VMware vSphere, Citrix Xenserver, VirtualBox, Microsoft HyperV, Redhat RHEV, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Printre acestea, se remarca Vmware vSphere prin stabilitatea istorica si flexibilitatea in managementul mediului virtual. De asemenea, Microsoft HyperV a facut progrese remarcabile in ultima vreme, versiunea de pe Windows Server 2012 fiind comparabila la functionalitati cu VMware.

Solutia VDI Microsoft – Citrix este o solutie de virtualizare desktop care centralizeaza si ofera desktop-uri ca un serviciu pentru utilizatorii de pe orice dispozitiv autorizat (PC sau Thin Client), pentru a oferi utilizatorilor o experienta optima de utilizare de la distanta si pentru a permite departamentelor IT sa poata profita de o solutie de management integrata prin intermediul Microsoft-Citrix. Aceasta solutie se remarca prin faptul ca poate fi folosita eficient prin Internet datorita consumului mic de largime de banda.

 

Recomandarea noastra

Departamentul IT reduce timpul consumat cu sarcinile administrative si raspunde mai rapid la cerintele de business, disponibilitatea aplicatiilor se imbunatateste, sunt reduse costurile cu infrastructura si in acelasi timp scad si costurile generate de consumul de energie electrica si de racire. In cazul infrastructurilor ce folosesc virtualizarea, vorbim de un consum de energie chiar si cu 60% mai mic, conform specialistilor. Pentru a beneficia de aceste avantaje si multe altele, va recomandam sa consultati un specialist care va poate propune cea mai buna solutie de virtualizare pentru afacerea si infrastructura dumneavoastra.

INSTALARE SISTEME DE OPERARE

Firma noastra ofera spre vanzare liciente de Microsoft Windows si LINUX Enterprice si instaleaza la cerere diverse sisteme de operare cum ar fi : MAC Os, Android, IOS, Linux cu si fara licienta, Microsoft Windows (de la 1.0 – 10 cat si versiunile server NT – 2016) cu licienta proprie sau achizitionata prin intermediul SC MUNCONS SRL Brasov.

CREARE SI ADMINISTRARE WEBSITE

Aveti nevoie de unu site web de prezentare, blog / vlog sau magazin online ? Doriti sa incepeti sau sa va dezvoltati afacerea existenta pentru o posibila crestere financiara ? Aveti un site web, nu aveti timp sa va ocupati de adinistrarea acestuia ? Echipa noastra va poate ajuta in toate acestea.

Site-urile sunt create atat pe platforme existente cu vechime si securitate ridicata cat si site-uri pe platforme unicat (custom) personalizate necesitatilor dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail folosind formularul de CONTACT din meniu.

ADOBE CREATIVE CLOUD

Firma noastra este autorizata de ADOBE ca Partener Reseller ( puteti verifica AICI ).

Va putem oferi toata suita ADOBE sau produsele individuale necesare cresterii productivitatii afacerii dumneavoastra.

REPARATII SI INTRETINERE ECHIPAMENTE IT

sc MUNCONS srl va ofera servicii profesionale de REPARATII SI INTRETINERE ECHIPAMENTE IT

REPARATII SI INTRETINERE RETELE IT

Aveti probleme cu reteaua existenta sau doriti sa o extindeti sau sa va minimizati costurile cu intretinerea ? Firma noastra va ofera servicii profesionale de administrare, analiza, detectare, reparare si optimizare a retelei existente de asa natura incat comunicarea in cadrul afacerii dumneavoastra sa functioneze in parametrii optimi.

Externalizarea retelei informatice din cadrul companiei dumneavoastra duce la scaderea costurilor de mentenanta si administrare, iar timpul necesar interventiei redus la minim.

SERVICII DE SUPORT IT

Firma noastra va ofera servicii profesionale de suport IT atat remote online (la distanta prin intermediul internetului) cat si cu deplasarea in locatia necesara. Suportul remote va poate ajuta in situatii dificile pentru rezolvarea problemelor in timul cel mai scurt posibil fara necesitatea deplasarii in locatie, astfel incat afacerea dumneavoastra sa nu stagneze mult timp („TIME IS MONEY”) si productivitatea sa revina la parametrii optimi.

Vanzari echipamente IT

Firma noastra va ofera echipamente IT profesionale pentru busiess dar si entry level pentru consumatorul casnic cu instaare atat remote online (la distanta prin intermediul internetului) cat si cu deplasarea in locatie. Pentru oferta noastra actuala puteti intra in sectiunea MAGAZIN din meniu.

Daca nu va regasiti produsul in Magazinul nostru online ne puteti contacta prin email sau telefonic pentru produsul dorit si acesta poate ajunge la dumneavoastra la un pret competitiv.

INSTALARE DIVERSE PROGRAME SOFTWARE

s.c. MunCons s.r.l. va ofera serviciul de instalare programe software. In cazul in care aveti nevoie de asistenta in instalarea diverselor programe software, echipa noastra va poate ajuta. Acest lucru se poate efectua la distanta prin internet sau in locatie.

PROMOVARE SI PUBLICITATE

s.c. MunCons s.r.l. va ofera servicii de promovare si publicitate offline si online de tip SNM (Social Network Marketing), optimizare SEO (Search Engine Optimization), SEM (Search Engine Marketing) prin produse gen ADSENSE si ADWORDS cu monitorizare prin ANALYTICS, Microsoft BING ADS si Yahoo Ads.